Kittilän Autotarvike Ky

Yritys

Kittilän Autotarvike Ky

Historia

Yritys: Kittilän autotarvike

Vuonna 1990, nuori yrittäjä Sauli Hettula teki rohkean päätöksen ja osti muoniolaiselta Raimo Ollilalta pienen yrityksen, joka tunnettiin nimellä Kittilän Autotarvike. Liike sijaitsi Kittilän keskustassa osoitteessa Valtatie 36, ja sen tarjoama valikoima houkutteli paikallisia ja alueen autonharrastajia. Yrityksen perustamisen jälkeen sen kehitys oli hitaasti mutta varmasti etenevää.

Saulin intohimo autotarvikkeisiin ja tinkimätön työmoraali auttoivat yritystä kasvamaan, ja pian Kittilän Autotarvike oli tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja henkilökohtaisesta palvelustaan. Yritys kasvoi vähitellen, ja muutaman vuoden kuluttua siellä työskenteli jo 2-3 ahkeraa työntekijää auttamassa asiakkaita ja pitämässä liikkeen toiminnassa.

Vuonna 1996 koitti merkittävä hetki, kun Kittilän Autotarvike päätti ostaa omat toimitilat osoitteesta Valtatie 39, entisen Kansallisosakepankin kiinteistön. Uudet tilat mahdollistivat liikkeen laajentamisen ja tarjosivat enemmän tilaa laajemmalle tuotevalikoimalle. Päätös osoittautui menestyksekkääksi, ja yritys vakiinnutti asemansa alueen johtavana autotarvikekauppana.

Vuosien varrella Kittilän Autotarvikkeen maine vain vahvistui, ja vuonna 2008 tehtiin merkittävä laajennus, kun liike otti käyttöön viereisen kukkakaupan tilat. Tämä laajennus tarjosi entistäkin monipuolisemman ja kattavamman valikoiman asiakkaille.

Sitten koitti aika, jolloin yritys valmistautui sukupolvenvaihdokseen. 2018 Helena Hettula, joka oli vastuunalaisena yhtiömiehenä, myi omistuksensa yrityksestä tyttärelleen Hanna Alatalolle. Hanna oli ollut mukana yrityksen toiminnassa jo vuodesta 2007 ja hänellä oli vahva halu jatkaa perheyrityksen menestystarinaa.

Samanaikaisesti Sauli Hettula luopui omasta osuudestaan yrityksessä, ja Hannan aviomies, Arto Alatalo, otti roolin yrityksen toimitusjohtajana ja äänettömänä yhtiömiehenä. Arto oli ollut yrityksen palveluksessa jo vuodesta 2001.

Tällä hetkellä Kittilän Autotarvikkeessa työskentelee 4-5 ammattitaitoista työntekijää, jotka ovat omistautuneita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja auttamaan asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat autotarvikkeet. Yritys jatkaa perinteitä kunnioittaen ja katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin, jatkuvasti pyrkien kehittämään palveluitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Kittilän Autotarvike Ky

Henkilökunta

Hanna

Kauppiatar

Yrityksen sisäisesti ”Boss Lady”. Kittilässä syntynyt, ammatiltaan sairaanhoitaja. Suorittanut Process valmennuksen yrityksen perustamisesta.Tykkää mökkeilystä ja ulkoilusta sekä kaikesta kiiltävästä.Ollut autotarvikkeessa vuodesta 2007.

Arto

Toimitusjohtaja

Jotkut kutsuu Artsiksi tai Aaretiksi. Kittilässä syntynyt, ammatiltaan sairaanhoitaja. Käynyt mm. Avartumin toimitusjohtajakoulun.
Harrastaa kelkkailua, ulkoilua sekä intohimona Volvon Amazonit ja 8-pari kuorma-autot. Työskennellyt autotarvikkeessa vuodesta 2001.

Juho

Myyjä

Kittilässä syntynyt, ammatiltaan matkailupalveluiden tuottaja.
Tullut ensin kesätyöntekijäksi, mutta vuosien varrella jäänyt vakituiseksi työntekijäksi. Harrastaa metsästystä sekä tietokoneiden raplausta.
Työskennellyt autotarvikkeessa vuodesta 2017.

Jari

Myyjä

Kittilässä syntynyt, ammatiltaan autopeltiseppä/maalari. Sekä tarjoilija ja kokki. Harrastaa metsästystä ja kalastusta sekä ulkoilua. Tullut autotarvikkeeseen töihin tammikuussa 2022.

Aukioloajat
ma-pe 8.30-17.00
la 10.00-13.00
su suljettu
Tervetuloa!