Kittilän Autotarvike Ky

Historia

Kittilän Autotarvike Ky

Kittilän Autotarvike Ky, historia

Vuonna 1990, nuori yrittäjä Sauli Hettula teki rohkean päätöksen ja osti muoniolaiselta Raimo Ollilalta pienen yrityksen, joka tunnettiin nimellä Kittilän Autotarvike. Liike sijaitsi Kittilän keskustassa osoitteessa Valtatie 36, ja sen tarjoama valikoima houkutteli paikallisia ja alueen autonharrastajia. Yrityksen perustamisen jälkeen sen kehitys oli hitaasti mutta varmasti etenevää.

Saulin intohimo autotarvikkeisiin ja tinkimätön työmoraali auttoivat yritystä kasvamaan, ja pian Kittilän Autotarvike oli tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja henkilökohtaisesta palvelustaan. Yritys kasvoi vähitellen, ja muutaman vuoden kuluttua siellä työskenteli jo 2-3 ahkeraa työntekijää auttamassa asiakkaita ja pitämässä liikkeen toiminnassa.

Vuonna 1996 koitti merkittävä hetki, kun Kittilän Autotarvike päätti ostaa omat toimitilat osoitteesta Valtatie 39, entisen Kansallisosakepankin kiinteistön. Uudet tilat mahdollistivat liikkeen laajentamisen ja tarjosivat enemmän tilaa laajemmalle tuotevalikoimalle. Päätös osoittautui menestyksekkääksi, ja yritys vakiinnutti asemansa alueen johtavana autotarvikekauppana.

Vuosien varrella Kittilän Autotarvikkeen maine vain vahvistui, ja vuonna 2008 tehtiin merkittävä laajennus, kun liike otti käyttöön viereisen kukkakaupan tilat. Tämä laajennus tarjosi entistäkin monipuolisemman ja kattavamman valikoiman asiakkaille.

Sitten koitti aika, jolloin yritys valmistautui sukupolvenvaihdokseen. 2018 Helena Hettula, joka oli vastuunalaisena yhtiömiehenä, myi omistuksensa yrityksestä tyttärelleen Hanna Alatalolle. Hanna oli ollut mukana yrityksen toiminnassa jo vuodesta 2007 ja hänellä oli vahva halu jatkaa perheyrityksen menestystarinaa.

Samanaikaisesti Sauli Hettula luopui omasta osuudestaan yrityksessä, ja Hannan aviomies, Arto Alatalo, otti roolin yrityksen toimitusjohtajana ja äänettömänä yhtiömiehenä. Arto oli ollut yrityksen palveluksessa jo vuodesta 2001.

Tällä hetkellä Kittilän Autotarvikkeessa työskentelee 4-5 ammattitaitoista työntekijää, jotka ovat omistautuneita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja auttamaan asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat autotarvikkeet. Yritys jatkaa perinteitä kunnioittaen ja katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin, jatkuvasti pyrkien kehittämään palveluitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Kittilän Autotarvike Ky

Kittilän Autotarvikkeen myyjät työn ääressä

Aukioloajat
ma-pe 8.30-17.00
la 10.00-13.00
su suljettu
Tervetuloa!